beats by dre cheap

Post o zahvaljivanju :D

Veceras sam ti sva u proslosti, u nasim pocecima. Volim da se vratim tamo gdje je sve pocelo, pa da nas odatle posmatram.
Zelim da znas da si jedinstven, ali i da to nisu samo otrcane rijeci. Odavno je sve sto je bilo ''otrcano'', s tobom pronaslo znacaj.
Hvala ti sto si njezan i pazljiv. Hvala sto si naucio da budes najveca maza na svijetu i ostao u isto vrijeme najhrabriji od svih i moja najveca podrska. Neizmjerno ti hvala sto me ne slusas kad pricam, ali djelima pokazes da ipak cujes sve sto izgovorim. Sad kad smo ti i ja porodica, mogu da sebi dam za pravo da kazem da boljeg ne bih nikad pronasla.
Sjecam se sad, davno nekad sam nas sanjala u zajednickom stanu, istina, vrata su bila drugacija i zaljubljena sam kuhala neko jelo za tebe. U snovima, sebi uvijek mozemo prilagoditi situacije koje nam se najvise svidjaju. Dok pisem ovo u nasem stanu, otkrivam da zivim svoj san sa mnogo vise ljubavi, u javi te docekujem sretnija nego kad sam samo sanjarila o tome.
Zato nedjelje koje sam mrzila, sad volim, jer te budim ujutro pa dugo pricamo, skakljamo se i tucemo jastucima. Priznaj da me ne pustis svaki put da te pobijedim.
Luk sa zadovoljstvom sijecem, jer ga ti volis jesti.
Idem s tobom na utakmice, jer volis gledati fudbal.
Zauzvrat, naucio si mi skuhati kafu, koju ne pijes i ne volis.
Ides sa mnom u soping, pa trazis stolicu da sjednes. :)
Zavolio si fotografisanje, jer svakom fotografijom zabiljezimo posebni i ne bas tako posebni trenutak, al shvatio si poentu.
Gledamo serije zajedno.
Obuces majicu koju najvise volim, izadjemo, pa se pretvaramo da smo jos uvijek u vezi i da kasnim kuci.
S tobom je svaki novi dan zanimljiv. S tobom se smijem i zaljubljena sam u tebe.
Hvala sto si bas takav, moj muz.

PS. A ti, koliki manijak moras bit da i dalje pratis moj blog?

Potraži me.. ♥
http://1515.blogger.ba
18/10/2017 03:17