profile

tagboard
I moj odnos prema vremenu izmenio se. Pre sam strepeo od najmanje praznine u moru vremena, kao od ponora. Sad te praznine i ne osećam. Ide vreme, i ja sa njim; sve ima svoj čas i svoje mesto. Naročito nema one dosade ni onog nestrpljenja, ni želje da se skrati i ubrza vreme koje prolazi. Čemu ubrzavati dolazak trenutka koji i tako mora doći? Uopšte se moje misli sve manje kreću u budućnosti. Sav sam u sadašnjosti.

affiliates
"Neću da joj kažem, neću da kažem, žao mi je, boli me, želio sam da me prizna kao jedinu svoju mogućnost. Ne iz sujete, već iz potrebe, koja za mene mnogo znači, sve znači, da budem bezuslovno prihvaćen na ovom prelasku u život koji se još ne pokazuje, u kojem ću biti potvrđen ili odbačen. Kažem: odbačen, a ne vjerujem u to, uznemiren sam samo da li ću uspjeti da budem dovoljno prisutan. I kako ću preboljeti ovaj krug praznine što počinjem da osjećam oko sebe. Zato sam želio da stane uza me, hvatao sam se za nju, gurao je da pobijedi oklijevanje, činila mi se dovoljno sigurna da me podrži. Ali, bilo je važno da to učini sama, od svoje volje, ne bi vrijedilo ako bih je nagovorio."

credits
Counter:36091
Desings:FaceDown
15.11.2019.

*imback

Fali mi ovaj prostor, ovdje gdje se mogu bez ikakvog ustrucavanja izraziti, prenijeti svoje emocije i izlijeciti sama sebe. Istina kazu, kad si sretan manje pises i manje se izrazavas. Nemam ni mnogo vremena da se posvetim ovom blogu kao prije, ali svako malo kad mi nedostaju porodica i prijatelji, sjetim se da bih se ovdje mogla sasvim slobodno otvoriti i pricati sta mi je na dusi nekom neznancu koji cita. Pronasla sam se u necemu drugom a opet se tice pisanja, ali i moje ogromne ljubavi prema sminkanju, ko zeli da vidi o cemu je rijec, ostavit cu link. https://www.facebook.com/karicmakeup/ Puno toga se izdesavalo u posljednjih par godina, zadnje godine su bile pozitivne u mom zivotu, nekako se pocinjem vise snalaziti na ovoj tudjoj zemlji, koracajuci i udisuci isti vazduh sa svojim najblizim. U medjuvremenu sam dobila slatku malu djevojcicu, nemir, lopovcic, ne znam na koga lici osobinama. (na mene) hahaah :) Muz je postao dosta uspjesniji na svom poslu, imamo uigran ritam, iako su nas godine ucinile zrelijim pred javnosti, iste smo one dvije osobe s naseg pocetka medju nasim zidovima. Volim te zbog svega sto jesi, zbog najvece podrske koju od tebe dobijam i sto je saljes nazad nasoj kcerki. Volim i tebe, drugarice koja ovo citas. <3